пʼятниця, 27 вересня 2024 р.

МІСЯЧНИК ПЕРШОКУРСНИКА

 
Щороку бібліотека Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв радо відкриває двері для нових студентів, організовуючи «Місячник першокурсника» - традиційний захід, метою якого є допомогти першокурсникам адаптуватися до навчального процесу та відкрити для себе всі можливості, які пропонує бібліотека. 
Інформативним та приємним було відвідування бібліотеки студентами першого року навчання. Під час інформаційних бесід першокурсники прослухали  повідомлення про місце і роль бібліотеки у житті сучасного студента, ознайомилися з правилами користування бібліотекою, її фондом: підручниками, посібниками, навчальними та періодичними виданнями,  електронними ресурсами,  які допоможуть здобувачам освіти у навчанні й самоосвіті. 
Особливо цікавим і змістовним для студентів стало традиційне знайомство з історичним минулим та сьогоденням бібліотеки, читальним залом,  абонементом, бібліотечною зоною оснащеною комп’ютерною технікою з підключенням до інтернету та Wi-Fi.
Бібліотека, як підрозділ навчального закладу, робить вагомий внесок у виховання майбутніх фахівців, вона є місцем для навчання та активного дозвілля, тож в рамках місячника для  студентів першокурсників було проведено:

бібліо-турне «Бібліотечний нон-стоп: бібліотека на всі 100%!»;

віртуальна екскурсія «Бібліотек@: сучасна, креативна, твоя!»; 

організована тематична виставка  «Бібліотека – forever!».

Проведені зустрічі і заходи сприяли чудовій атмосфері та прекрасному настрою всіх присутніх. Сподіваємось кожен першокурсник запам’ятає свій перший день у бібліотеці коледжу, як один з найкращих днів у студентському житті.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар