вівторок, 17 вересня 2024 р.

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ «БІБЛІОТЕКА ЯК МОЛОДІЖНИЙ ТРЕНД: ВИКЛИКИ, ЦІЛІ, ЗАВДАННЯ»

 
Підвищення кваліфікації бібліотечних фахівців є невід`ємною складовою розвитку бібліотеки коледжу. 
17.09.2024 на базі Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка відбувся обласний семінар-практикум «Бібліотека як молодіжний тренд: виклики, цілі, завдання» учасниками якого стали і бібліотекарі Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв Тетяна Теличко та Олена Макаренко.
Бібліотечні фахівці Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка, у режимі відеоконфернції висвітили досвід та поділилися креативними ідеями щодо роботи бібліотек у системи надання послуг у сфері психосоціальної підтримки користувачів та піклування про ментальне здоров’я. Колеги донесли інформацію про використання у практичній діяльності методів креативної терапії,  познайомили з новими напрямками використання штучного інтелекту ChatGPT, веб-ресурсами для вивчення української мови тощо. 
Дякуємо організаторам обласного семінару-практикуму за можливість наповнити свою базу знань,  розгляд актуальних питань, продуктивний, цікавий, змістовний, високий рівень організації заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар