понеділок, 2 вересня 2024 р.

У СЕРЦІ З ТОБОЮ, МОЯ УКРАЇНО!

 
1 вересня  – найяскравіше, найцікавіше і незабутнє свято, бо це старт, радість зустрічі з друзями, символ добрих починань, сміливих експериментів, відкриттів та звершень, радість справжньої веселощів, очікування сюрпризу…
Цей день особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Саме в перший день навчання працівниками бібліотеки, для студентів перших курсів Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв, було проведено Перший урок «У СЕРЦІ З ТОБОЮ, МОЯ УКРАЇНО!», який присвячено Україні, українському народу, мужності і звитяги, виявлених нинішніми захисниками Батьківщини.
Під час заходу, ведучі Мазарчук Анастасія та Касяненко Назар  згадували імена славних звитяжців, діячів науки, культури й мистецтва, видатних спортсменів, які своїми досягненнями, здобутками, творчістю примножували та примножують славу України. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих Героїв.
Яскравим доповненням заходу стала патріотична локація «Я вірю в майбутнє твоє, Україно!».
Бажаємо всім віри і впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, успіхів і злагоди у новому 2024/2025 навчальному році!

Немає коментарів:

Дописати коментар