понеділок, 30 вересня 2024 р.

БІБЛІОТЕКА - РАЗОМ МОЖЕМО БІЛЬШЕ!

 
Всеукраїнський день бібліотек — це щорічне свято, яке відзначається 30 вересня, і присвячене важливій ролі бібліотек у культурному та освітньому житті України. Цей день є нагодою вшанувати бібліотекарів, читачів, а також підкреслити значення книг і знань у сучасному суспільстві.
Основною традицією святкування є проведення різноманітних заходів.
До Всеукраїнського дня бібліотек, бібліотека Олександрійського фахового коледжу культури і  мистецтв організувала та провела  низку заходів спрямованих на залучення студентської молоді до читання та поширення знань про свою діяльність.
Протягом тижня присвяченого Всеукраїнському дню бібліотек було проведено екскурсії бібліотекою: знайомство з роботою різних відділів бібліотеки, зокрема фондів навчальних видань та сучасних інформаційних технологій. Була проведена інформаційна кампанія щодо благодійної акції «Подаруй бібліотеці сучасну українську книжку», організовано зустріч із щедрими дарувальниками, презентовано книжкову виставку-інсталяцію  «Подаровані шедеври: внесок у знання». Програма святкування Всеукраїнського дня бібліотек включала участь студентів  у літературній вікторині «Читай і вигравай!» .
Всеукраїнський день бібліотек — це не просто свято для бібліотекарів, але й важлива подія для всієї спільноти. Завдяки проведенню різноманітних заходів бібліотека демонструє свою відкритість, актуальність та необхідність у сучасному інформаційному просторі.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар