понеділок, 22 листопада 2021 р.

ХТО НЕ ЗНАЄ МИНУЛОГО — ТОЙ НЕ ВАРТИЙ МАЙБУТНЬОГО

 
Щороку, коли природа завмирає в осінній прохолоді, готуючись до тривалого сну, наші серця сповнюються тривогою та болючими спогадами про пекельний листопад 2004-го й 2013 років. В той час наш народ сказав рішуче «ні» неправді, несправедливості, приниженню й безправ’ю. 
З нагоди Дня Гідності та Свободи, що відзначаємо в Україні щороку 21 листопада, в бібліотеці коледжу було проведено історико-патріотичну годину «Хто не знає минулого — той не вартий майбутнього».
Під час заходу присутні пригадали революційні події 2013-2014 рр, переглянули коротку відеохроніку «Назустріч Свободі»,  ознайомились з поняттями «гідність» та «свобода». Ведучі заходу, Діана Цонда та Діана Сироватка,  проникливо читали поезію Майдану, чуттєво передаючи глибокий зміст поезії. 
Цей захід став своєрідним нагадуванням молоді про те, якою ціною здобуто  свободу на новий шанс для країни стати справжньою європейською державою. 
До уваги користувачів в читальній залі бібліотеки розгорнуто  виставку-роздум «Патріотами не народжуються», де широко представлені книги, дописи очевидців доленосних подій в Україні. 
Будьмо гідними пам’яті наших Героїв!

Немає коментарів:

Дописати коментар