вівторок, 19 жовтня 2021 р.

ДЕНЬ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ


Всеукраїнський День відповідальності людини – державне свято України, яке, починаючи з 2021 року, відзначатиметься щороку 19 жовтня у день народження Богдана Гаврилишина.
Працюючи на світовому рівні як член Наглядової ради Міжнародної академії мистецтва та науки ще на початку 2010-х Богдан Гаврилишин дійшов висновку, що світ не є здоровий і що для того, щоб змінити ситуацію, потрібно брати на себе відповідальність на всіх рівнях. У 2014 році професор створив змістовний та лаконічний документ – «Декларацію відповідальності людини», у 15 пунктах якої відобразив різні рівні відповідальності, від особистої до відповідальності на рівні країни та світу. Він вважає, що саме вони можуть стати дороговказами до більш демократичного, інклюзивного та ефективного суспільства. 
Фонд родини Богдана Гаврилишина закликає всіх небайдужих  «надихати один одного на відповідальні дії і підтримувати вогонь позитивних змін через власні маленькі та великі кроки!» і пам’ятати, «що кожен день  – це день відповідальних дій!».
 Долучаймося  до відзначення Дня відповідальності людини!  








Немає коментарів:

Дописати коментар