вівторок, 9 травня 2023 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

 
Підвищенню кваліфікації бібліотечних фахівців Олександрійського фахового  коледжу культури і мистецтв сприяла Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Електронні комунікації в бібліотечно-інформаційній освіті, науці та практиці», яка відбулася 05 травня 2023 року  на базі «Надвірнянський фаховий коледж НТУ» Національного транспортного університету». Засідання проводилося в онлайн-режимі з використанням платформи «Google Meet».
Метою конференції було залучення науковців, теоретиків, практиків та студентської молоді до висвітлення проблем застосування електронних комунікацій у різних сферах діяльності. Було розглянуто також сучасні проблеми викладання дисциплін соціокомунікаційного циклу, необхідність володіння навичками Soft skills, використання можливостей ChatGPT  тощо.
Вже другий рік поспіль, фахівці бібліотеки Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв, беруть участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції. Цьогоріч ми  також поділися з учасниками наукового онлайн-форуму своїм досвідом та напрацюваннями. Надіслані тези доповіді «Цифрові технології бібліотеки коледжу – складова сучасного інформаційно-освітнього простору» будуть оприлюднені у формі електронного збірника матеріалів конференції на сайті ВСП «Надвірнянський фаховий коледж НТУ».
Дякуємо організаторам наукового онлайн-форуму за розгляд актуальних питань, цікавий, змістовний, високий рівень організації заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар