середу, 26 квітня 2023 р.

УДОСКОНАЛЮЙМОСЯ РАЗОМ!

25 квітня 2023 року, науковою бібліотекою Київського національного університету культури і мистецтв спільно з Харківською державною науковою бібліотекою ім. В. Г. Короленка, за підтримки Харківського обласного відділення (філія) ВГО Українська бібліотечна асоціація у межах #ADWeeks2023, було  організовано онлайн-тренінг «Активне онлайн-навчання: цифрові інструменти взаємодії та залучення».
Задля  удосконалення  цифрових  компетенцій, до заходу долучилися й працівники бібліотеки Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв.
Разом з тренерками Катериною Вірютіною, завідувачкою сектору відділу науково-методичної роботи ХДНБ ім. В. Г. Короленка, та Оленою Скаченко, завідувачкою науково-методичного відділу наукової бібліотеки КНУКіМ, розглянули типи залучення та інтерактивні практики у роботі з молоддю, цифрові засоби та технології для створення навчальних матеріалів. 
Під час практичної роботи навчилися створювати цифровий навчальний контент: вікторини, хмари слів AnswerGarden тощо. 
Навчилися спілкуватися з ChatGPT , чат-ботом зі штучним інтелектом, який останнім часом став справжньою сенсацією та популярною іграшкою для багатьох. 
Дружня атмосфера заходу та позитивні емоції сприяли успішному проходженню практичних завдань!
Дякуємо колегам-тренеркам  за інформативний, організований на високому професійному рівні онлайн-тренінг. Ви мотивуєте, надихаєте, перезавантажуєте! Час пролетів як одна мить! Ми набули цікавого досвіду,  отримали  нові вміння, навички, які обов’язково використаємо для комунікації та  налагодження робочих процесів.

Немає коментарів:

Дописати коментар