середа, 24 березня 2021 р.

ТУБЕРКУЛЬОЗ: ВІД ОБІЗНАННОСТІ ДО ДІЇ

24 березня  - у Всесвітній день боротьби з туберкульозом в «Олександрійському ФККіМ» відбулася акція «День білої квітки», під час якої працівники бібліотеки роздавали студентам паперові ромашки, а також пам’ятки, щоб нагадати про проблему туберкульозу. 

Кожна людина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як протидіяти хворобі. З метою інформування молоді про туберкульоз та попередженню захворювання серед студентської молоді в бібліотеці коледжу було проведено інформативну годину здоров’я «Туберкульоз: запобігання та профілактика».

Ведучі заходу, студентки І курсу спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», Діана Бондаренко та  Софія Крижанівська акцентували особливу увагу на причинах поширення  інфекційної хвороби та заходах її профілактики.

  Вони запевнили присутніх, що такі знання допоможуть молодим людям приймати відповідальні рішення щодо свого життя і здоров`я та захищати себе та своїх близьких.

Студенти переглянули соціальні ролики, познайомилися з рекомендаціями та пам’ятками представленими на  виставці «Туберкульоз: від обізнаності до дії».




 


Немає коментарів:

Дописати коментар