пʼятницю, 19 березня 2021 р.

СЛОВО ЯК ГОЛОС ДУШІ

«Поезія - це завжди неповторність,

якийсь безсмертний дотик до душі» …

Ліна Костенко

Не підлягає сумніву, що поезія має важливе значення у духовному збагаченні людини. Вона покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття.

    Щорічно 21 березня за ініціативою ЮНЕСКО святкують Всесвітній день поезії. Цей день об'єднує всіх людей відданих віршам, сприяє поширенню поетичного руху в усьому світі.
  Всесвітній день поезії – це не тільки гарна нагода попіклуватися про свою книжкову полицю й поповнити її поезією, це привід поділитися з друзями улюбленим віршем. 
    З нагоди чудового свята запрошуємо  книголюбів і всіх, хто щодня опановує мистецтво слова, до бібліотеки коледжу, поділитися думками про поезію, віршами та натхненням.

По-справжньому долучитися до прекрасного, відкрити для себе поезію зможе кожен переглянувши книжкову виставку – вернісаж «Слово як голос душі». А володарів рим та їх шанувальників запрошуємо взяти участь у   літературному брейн-ринзі «Україна літературна: від класики до сучасності».

 Вітаємо усіх із Всесвітнім днем поезії! Нехай поезія наповнює ваші серця безмежною любов’ю, дарує натхнення і гарний настрій! 


Немає коментарів:

Дописати коментар