пʼятницю, 15 березня 2024 р.

«ВСЕСВІТ ШЕВЧЕНКА: УКРАЇНСЬКА ІДЕНТИЧНІСТЬ У ЧАСІ І ПРОСТОРІ»

Всеукраїнський інтелектуальний студентський онлайн турнір до 210-річчя від дня народження Т.Г. Шевченко.
14 березня 2024 року студентська команда «ПЛЕЯДА» Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв, взяла участь у Всеукраїнському інтелектуальному  студентському онлайн турнірі «Всесвіт Шевченка: українська ідентичність у часі та просторі», присвяченого 210-річниці від дня народження Т.Г. Шевченко. 
Онлайн-гра відбулася на ігровій навчальній  платформі Kahoot. Всього в онлайн-турнірі прийняли участь 179 здобувачів освіти із 24 закладів вищої та  фахової передвищої освіти України.
Під  час інтелектуальних змагань гравці, тренуючи пам'ять та напружуючи всі свої звивини, із великим задоволенням пройшли бліц-опитування щодо життєвої та літературної спадщини Кобзаря.
Студентська команда інтелектуалів взяла не тільки активну участь, а й виявила кмітливість, творчі та  креативні  здібності, проявила неабияку  зацікавленість у вивченні та досліджені життя та творчості славетного Кобзаря.
Дякуємо творчій колоборації, організаторам заходу Олені Скаченко, незмінній  ведучій, модераторці, завідувачці науково-методичного відділу наукової бібліотеки КНУКіМ, та Катерині Вірютіній, технічному модератору, координатору  заступнику директора з бібліотечної роботи ХДНБ ім. В. Г. Короленка за неперевершено організований  та професійно проведений інформаційно-просвітницький захід, за новації та креативні ідеї.

Немає коментарів:

Дописати коментар