неділю, 1 жовтня 2023 р.

МІСЯЧНИК ПЕРШОКУРСНИКА

Вже стало традицією проводити у бібліотеці Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв місячник першокурсника. 
З метою адаптації до навчального процесу,  для своїх користувачів, працівники  бібліотеки підготували низку цікавих та пізнавальних бібліотечно-інформаційних заходів. 
Протягом місяця на студентів-першокурсників чекали зустрічі з бібліотекою: оформлення читацьких формулярів, запис та отримання літератури на абонементі, книжкові виставки «Заправся знаннями», «QR – код на допомогу навчальному процесу», віртуальна екскурсія «Знайомство з бібліотекою: бібліотечні послуги та сервісні інновації », бібліотечно-бібліографічне заняття «Місце і роль бібліотеки у житті сучасного студента», бібліо-турне «Бібліотека коледжу – хаб цифрової освіти» тощо.
Завідувач бібліотекою Тетяна Теличко  та бібліотекар Олена Макаренко зорієнтували першокурсників щодо роботи бібліотеки: її послуг, сервісів та  інформаційних ресурсів.
Тож бажаємо кожному студенту повною мірою скористатися послугами бібліотеки, здобути високоякісну освіту та знайти своє місце в житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар