пʼятницю, 22 вересня 2023 р.

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ «БІБЛІОТЕКА І МОЛОДЬ – ПРАЦЮЄ НА МАЙБУТНЄ»

Розвиток фахівців – важливий фактор успішної діяльності бібліотеки, тож процес підвищення кваліфікації працівників триває впродовж усього часу.
20-21 вересня 2023 року на базі Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім .Є. Маланюка відбувся обласний семінар-практикум «Бібліотека і молодь – працює на майбутнє» учасниками якого стали і бібліотекарі Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв Тетяна Теличко та Олена Макаренко.
Організатори заходу Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка та колеги з Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Олеся Гончара проінформували про свою діяльність. Висвітили досвід та поділилися креативними ідеями роботи бібліотек з популяризації читання для молоді, безбар’єрності ,  використання штучного інтелекту, зокрема можливості використання ChatGPT  у пракичній діяльності, обговорили тему співпраці бібліотек з бізнесом тощо.
Дякуємо організаторам обласного семінару-практикуму за розгляд актуальних питань, цікавий, змістовний, високий рівень організації заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар