середа, 27 вересня 2023 р.

МАНДРІВКА СТЕЖКОЮ ДОБРА

27 вересня, на базі бібліотеки Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв, відбувся культурно-просвітницький захід "Мандрівка стежкою добра", присвячений ювілейній річниці від дня народження видатного українського педагога, вченого, письменника Василя Сухомлинського. 
Працівники бібліотеки, разом з студентами-практикантами спеціальності "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа", організували пошуково розвідницьку роботу щодо дослідження життєвого шляху та педагогічного спадку В. Сухомлинського. Набутими напрацюваннями щиро поділилися з користувачами бібліотеки. 
Ознайомили викладачів  та студентську молодь з науково-педагогічною та творчо-літературною спадщиною, організували віртуальну подорож до музеїв та музейних кімнат В.О.Сухомлинського, переглянули віртуальну виставку "Вічний слід на землі", провели інформаційний огляд книжково-ілюстративної виставки  "Виховуй у собі Людину…". 
Присутні  ще раз переконались, що багатоаспектна спадщина Василя Сухомлинського не втрачає своєї актуальності, а  такі поняття як милосердя, чуйність, доброта, співчуття та розуміння є дуже актуальними в будь – який час  і є життєво необхідними для кожної людини.



Немає коментарів:

Дописати коментар