середу, 1 грудня 2021 р.

СНІД: ПІДСТУПНИЙ, АГРЕСИВНИЙ, СМЕРТЕЛЬНИЙ

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у бібліотеці Олександрійського фахового коледжу культури та мистецтв,  для студентів коледжу, було проведено попереджувальний інформаційний захід:  бесіда – засторога «СНІД: підступний, агресивний, смертельний». 
«Хто попереджений, той захищений» такими словами розпочала  бесіду бібліотекар Євгенія  Переходько. Приєднавшись, студентки спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»  Крижанівська Софія та Бондаренко Діана, розповіли присутнім про історію виявлення вірусу імунодефіциту та шляхи його поширення. 
Медсестра коледжу Карина Козеровська, звернула особливу увагу  присутніх на шляхи поширення хвороби та наголосила на тому, що зараз, як ніколи, необхідно бути відповідальним за свою поведінку і вести здоровий спосіб життя.
Отримавши пам’ятки безпеки та засоби контрацепції юнаки та дівчата переглянули відео ролик «ВІЛ та СНІД – міфи та реальність», просканувавши QR-код взяли активну участь в онлайн вікторині «Що треба знати про СНІД». 
До Всесвітнього дня боротьби зі СНіДом у бібліотеці  оформлено тематичний інформаційний стенд «СНІД: хто попереджений той захищений».  Серед матеріалів викладки – книги, брошури та інформаційні буклети для юнацтва.

Немає коментарів:

Дописати коментар