четвер, 22 лютого 2024 р.

МОВА - ЖИТТЯ ОСНОВА

 
Формування національної свідомості молодого покоління, патріотизму не можливе без виховання любові до української мови, до її краси та різнобарв'я. 
«Мова - життя основа» під такою назвою у бібліотеці коледжу було  проведено цикл заходів присвячених Міжнародному дню рідної мови.
З метою виховання шанобливого ставлення до рідної мови, турботи про її чистоту та багатство для студентів коледжу було проведено мовознавчий брейн-ринг. Кожен учасник турніру продемонстрував свої знання та вміння з української мови. 
В рамках заходу у бібліотеці діяла розгорнута книжкова виставка «Україна починається з мови»,  яка доповнила і розкрила красу і велич рідної мови. Для всіх хто прагне удосконалювати українську  бібліотекарями була презентована віртуальна виставка-вернісаж – «Українська мова – код нації», а саме сервіси, які допоможуть не тільки опанувати мову з нуля, а й  «прокачати» вже здобуті знання. 
Протягом дня, користувачі із задоволенням брали участь у бібліоселфі біля інтерактивних мотиваційних постерів. Кожен мовою універсальних жестів мав  можливість висловити свою любов до рідної мови. Зробити сердечко чи відбити кулачка дівчині у вишиванці – це так просто і так багато любові.
Шануйте і любіть рідну мову, піклуйтеся про неї, захищайте, розкривайте для себе її велич й могутню силу.

Немає коментарів:

Дописати коментар