понеділок, 3 жовтня 2022 р.

ЗА ЗНАННЯМИ ДО БІБЛІОТЕКИ

   Однією з найважливіших передумов успішної навчальної діяльності першокурсників є їхня своєчасна адаптація до умов навчання. Традиційно, на початку нового навчального року у бібліотеці Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв стартував «Місячник першокурсника»!
    Протягом перших тижнів вересня  всі студенти першокурсники відвідали відкритий освітній, інформаційний простір коледжу – бібліотеку де оформили читацькі формуляри.
     В ході екскурсії студенти познайомились з майже 100 річною історією бібліотеки. Дізнались, як правильно користуватися бібліотекою та її фондами. Ознайомились з інформацією про існуючу в бібліотеці систему обслуговування та про бібліотечно-інформаційні послуги книгозбірні. Першокурсники відвідали ІРЦ, переглянули   презентації електронних ресурсів бібліотеки.
    Вразили відвідувачів створені у читальній залі сучасні, комфортні умови для роботи з книгою, можливість працювати з власними ноутбуками та  безкоштовний WI-FI. Особливу зацікавленість   у студентів викликала організована в читальній залі тематична книжкова виставка «QR- код на допомогу освітньому процесу».

Немає коментарів:

Дописати коментар