понеділок, 9 травня 2022 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція
«Електронні комунікації в бібліотечно-інформаційній освіті, науці та практиці».
Підвищенню професійної компетентності бібліотекарів Олександрійського фахового  коледжу культури і мистецтв сприяла Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Електронні комунікації в бібліотечно-інформаційній освіті, науці та практиці», яка відбулася 05 травня 2022 року  на базі Національного транспортного університету ВСП «Надвірнянський фаховий коледж НТУ». 
Під час конференції, спеціалісти у галузі освіти, інформаційної, бібліотечної та архівної справи ділилися цікавими ідеями, власним досвідом з  підвищення якості надання освітніх послуг.  
Завідувач бібліотекою Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв Тетяна Теличко, виступила перед фахівцями з доповіддю «Інформаційно-комунікаційні технології бібліотеки як складова активізації освітнього процесу». Поділилася досвідом впровадження та використання передових сучасних інформаційно-комунікативних технологій та інновацій у практику роботи бібліотеки, ознайомила з діапазоном послуг та ресурсів, які сприяють оперативному отриманню інформації в самостійній роботі студентів.


Немає коментарів:

Дописати коментар