середу, 1 вересня 2021 р.

«З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ, В УКРАЇНІ ЖИВУ»

Барвиста осінь зустрічає нас важливим, урочистим, незабутнім святом першого дзвоника. Цей день особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. 
В нинішній рік свято День знань особливе, бо проходить у  30-у річницю Незалежності України. 

Після урочистої лінійки, працівники бібліотеки коледжу культури і мистецтв, запросили студентів-першокурсників на  Перший урок «З Україною в серці, в Україні живу».

Свої почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, повагу до батьків, природи, землі-годувальниці, розуміння своєї причетності до всіх подій, які відбуваються в Україні висловили ведучі  просвітницького заходу Валерій Вербовіцький та Єва Кірєєва.

Вони ознайомили присутніх із здобутками та досягненнями українського народу, визначними пам`ятками України, архівними матеріалами. Емоційному піднесенню, яскравості та позитивності заходу сприяли вірші та пісні про неповторну Україну, слайд-екскурс «Це моя Україна» та патріотична виставка-панорама «Незалежність: визволення, воля, відродження».




Немає коментарів:

Дописати коментар