середа, 9 жовтня 2024 р.

PROSVITА - СУЧАСНИЙ ОСВІТНІЙ ПРОСТІР

  
Книжкові виставки з фаховими виданнями є важливим інструментом для професійного розвитку викладачів та підтримки освітнього процесу на високому рівні.
У бібліотеці Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв для  підтримки якості освіти, сприяння професійному розвитку та вдосконаленню фахівців-педагогів відкрито тематичну виставку «PROSVITА - сучасний освітній простір».
На виставці представлено останні публікації з педагогіки, методики викладання, мистецтва, психології та інших суміжних дисциплін. 
Впевненні -  фахові видання допоможуть надихнути педагогів на використання нових підходів, технологій та методів навчання, що допоможе зробити заняття цікавішими та ефективнішими для студентів.

вівторок, 1 жовтня 2024 р.

ВШАНУВАННЯ ПОДВИГУ УКРАЇНСЬКИХ КОЗАКІВ ТА СУЧАСНИХ ЗАХИСНИКІВ

  
День українського козацтва відзначається 1 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці - традиційного козацького свята. Водночас, з 2014 року цей день також вшановується як День захисників і захисниць України.
Вшановуючи подвиг українських козаків та сучасних захисників, у читальній залі  бібліотеки  Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв експонується виставка-екскурс історичної книги «Літописна історія козацької України»
Через літературу та історичні джерела відвідувачі можуть отримати уявлення про політичну, військову і культурну роль козаків у боротьбі за незалежність України, їх роль у формуванні української державності, культури та національної самосвідомості. Вивчаючи героїчні подвиги козаків, кожен може глибше усвідомити значення захисту Батьківщини.