четвер, 29 серпня 2024 р.

29 СЕРПНЯ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

 

Сьогодні українці відзначають День пам’яті захисників України, вшановують військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули у боротьбі за незалежність України.
Дата 29 серпня обрана не випадково, адже саме цього дня, 2014 року, Україна зазнала найбільших втрат серед захисників від початку війни на Донбасі, які були вбиті під час виходу з оточення в Іловайську. 
У цей час на полях навколо Іловайська дозрівали соняшники, під якими й полягли сотні українських воїнів. Відтак саме соняшник став символом Дня пам’яті захисників України. 
Ми пам’ятаємо і шануємо тих, хто став на захист України і віддав своє життя за її незалежність. Їхня пам'ять живе в наших серцях, їхній подвиг — у нашій свободі. Вічна пам'ять героям України!

КАЛЕНДАР ЗНАМЕННИХ І ПАМ'ЯТНИХ ДАТ 2024/2025 н.р.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ПЕРШОГО УРОКУ У 2024 /2025 н.р.

 

пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

МОЯ ЗЕМЛЯ - ЦЕ НЕЗАЛЕЖНА УКРАЇНА

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!
Від щирого серця вітаємо з найважливішими датами для нашої країни – Днем Прапора України та Днем Незалежності України!
З нагоди цих найголовніших для кожного українця свят, бібліотека Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв організувала у читальній залі  розгорнуту патріотичну книжкову  виставку «Моя земля – це незалежна Україна». 
До уваги користувачів представлена література про становлення нашої незалежної держави від її початку до сьогодення. Запрошуємо до перегляду!
Усім мирного неба, світлих надій та довгих мирних років життя у квітучій Україні.